Skip to content

Честитаме! Вашата потрага заврши!

Сервисеа Проперти е Вашиот нов партнер од областа на недвижности во Македонија.

Што нудиме

Сервисеа Проперти работи на македонскиот пазар со недвижности и нуди услуги со кои на клиентите им го олеснуваме секој аспект од купопродажбата на недвижности, но и чекорите пред и после купување на недвижноста.

Наш клиент може да стане секој кој се соочува со предизвици во купопродажба, менаџирање или изградба на објект во Македонија. Без оглед на тоа дали се работи за домашни или странски клиенти, Сервисеа Проперти ќе Бе приближи кон реализација на Вашата замисла и проект.

Научете повеќе
Servisea Property - Вашиот партнер за недвижнини

Примери за соработка

Задоволни клиенти

Со вашата професионалност, коректност и посветеност несомнено беше дека ќе се постигне успех. Задоволни од оствареното продолжуваме со продуктивна соработка . Упатувам и топла препорака за користење на вашите услуги а Вас ви посакувам уште многу години успешна работа.

 

фам. Кироски